אננס – כל השיטות לקילוף של הפרי שהכי טעים לאכול בים

איך לקלף אננס

תוכן עניינים:

בעוג שחודשי הקיץ תמיד מצריכים ביקורים חוזרים ונשנים בים, אין ספק שגם צריך להצטייד בפירות איכותיים.

וכשמדברים על פירות טעימים במיוחד, אוטומטית מישהו חייב לשלוף אננס מהתיק. בואו נדייק, מהצידנית עם הקרח.

טיפ ראשון מאיתנו, אם אתם רוצים לשמור על האננס טעים במיוחד, תאחסנו אותו בתוך צידנית המלאה בקרח יבש. קרח יבש ניתן לרכוש בכל תחנת דלק.

מחירה של שקית קרח יבש הוא בערך 15 ₪. הגעתם לים ומישהו שלף מהצידנית אננס טרי? אתם מוזמנים להפציע אותו עם כל מיני שיטות קילוף אננס מובחרות.

באופן הזה, תוכלו להנות מהפרי הטעים הה בכל סיטואציה. בין אם בים או בכל מקום אחר, הקילוף הנכון אפילו יגביר את חוויית האכילה.

 

איך אני מקלף אננס בלי לצ’קמק אותו? 

בימינו אתם יכולים לבצע הזמנת ירקות מהחקלאי ישירות אליכם, כולל אננס. אבל לאחר שתזמינו את האננס וגם תקבלו אותו במשלוח הביתה, תצטרכו לדעת כיצד לקלף אותו.

במיוחד אם אתם מתכננים לקחת אותו אתכם לים. מאחר שיש כל כך הרבה חול סביבכם בים, יהיה חשוב לדעת כיצד לקלף את האננס מבלי שהוא כולו יתכסה בחול ים. 

רגע לפני שאתם מתעללים באננס ולא מבינים כיצד לקלף אותו, אנחנו רוצים להציע לכם לעקור (בקלות) את הגבעול הקוצני שלו.

זה שנראה כמו תספורת משנות ה-80. לאחר שאתם עוקרים את הגבעול, יהיה ניתן לחתוך את האננס לפרוסות עבות או דקות, מה שאתם מעדיפים.

 

איך לקלף אננס

 

מקלפים אננס בים ונהנים מהטעמים הנפלאים של הטבע 

יחד עם האפשרות של חיתוך האננס לפרוסות, ישנה גם האפשרות לקלף אננס עם סכין.

בזהירות, קחו לידיכם סכין חד ותעברו על האננס בתנועה עיגולית עד שהקליפה מוסרת לחלוטין. כעת יהיה ניתן לחתוך את האננס בכל צורה שתרצו, גם משולשים. 

דרך נוספת ודי מפתיעה לחתוך אננס, היא באמצעות שליפת המשולשים הקוצניים שקיימים על האננס.

ממש ככה, מבלי שתצטרכו בכלל לחתוך אותו או לקלף אותו, תוכלו פשוט למשוך את כל אותם “קצוות שיער” לבנות אשר פזורות על האננס.

בכדי שיהיה קל לשלוף את הקצוות האלו, מומלץ לגלגל את האננס על הרצפה במשך כמה דקות.

 

כיצד ניתן לשלוף את החלקים של האננס? 

לאחר שתגלגלו את האננס על הרצפה, הקצוות של השערות הלבנות יימעכו מעט ויהיו רכות יותר.

זה השלב שבו אתם מושכים את הקצוות ופשוט שולפים משולשים טעימים של אננס מהפרי.

מעוניינים לקבל טיפים נוספים לקילוף אננס? אנחנו מזמינים אתכם לפנות אל הירקן שלכם בכדי לקבל מידע מקצועי.

אם תרצו, תוכלו גם לפנות אל המומחים שיושבים מהכפר אליך – פירות וירקות מהחקלאי לצרכן עם משלוח הביתה.

בשורה התחתונה, אננס תמיד יהיה טעים, גם אם תקלפו אותו בצורה פחות מדויקת. תהנו ממנו.

שתפו:
Facebook
WhatsApp
Email

כתיבת תגובה

תוכן עניינים: